Kjøp CASTROL 75W-140 Motorolje

1 Resultater

Den nye Castrol 75W-140

 

Den syntetiske oljen Castrol 75W-140 anses for å være en av de best bakakseloljene i bransjen. Den er designet for å sikre overlegen beskyttelse av alle høytrykksmetalldelene. Smøremiddelet gjør det mulig for akselen å operere i både høye og ekstremt lave temperaturer, noe vanlige mineraloljer ikke kan. 75W-140 er sterkt anbefalt av eksperter for bruk i bakakslene i BMW-er, samt firehjulstrekker, samt biler som har differensial med begrenset sperre.

 

Hvordan kan du dra nytte av syntetisk olje?

 

Et av problemene med bakakslene eller differensialene på en firehjulstrekker er det faktum at de vibrerer mye. Når smøremiddelet blir gammelt, blir vibrasjonene mer voldsomme. Det kan dessuten være vanskelig å opprettholde god ytelse. Mineralolje vil dessuten ikke beskytte metalldelene fra slitasje, og derfor anbefales Castrol 75W-140. Denne oljen forhindrer skade når kjøretøyet er under belastning, og det sikrer dessuten en trygg kjøretur i røft terreng.

 

Skaff akseloljen du trenger i dag

 

Motoroljer.no tilbyr et stort utvalg av smøremidler, og bakakseloljer er en av mange. Eksperter og bilprodusenter anbefaler Castrol 75W-140 på det sterkeste, men vi tilbyr også olje fra andre produsenter.