Kjøp CASTROL 5W-40 Motorolje

5 Resultater
GTX 5W-40 A3/B4
Varenr.:OIL-2024-6737
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hvorfor bør du kjøpe Castrol 5W-40?

 

Det finnes en rekke grunner til at bileiere i Norge bør vurdere den nye oljen Castrol 5W-40. Først og fremst inkluderer oljen den nyeste formelen kalt TITANIUM FST, som er kjent for å gi ekstra beskyttelse til motorer av alle størrelser og typer. I tillegg kan 5W-40-oljen benyttes i både diesel- og bensinbiler, samt de biler med partikkelfilter. I tillegg har produsenten sagt at den nye formelen også sikrer at eldre motorer yter optimalt ved å forhindre ytterligere slitasje under vanskelige kjøreforhold.

 

Hvordan beskytter det motoren?

 

Alle motorer er generelt sett like. Stempler beveger seg opp og ned for å generere kraft. Smøremiddelets jobb er å sørge for at denne bevegelsen av stemplene går enklere ved å redusere friksjon. Det vil alltid oppstå friksjon, og til slutt slites motoren. Den nye Castrol 5W-40-oljen minimerer denne friksjonen ved å danne et mye sterkere beskyttende lag, som er dokumentert å redusere friksjon og forbedre beskyttelsen. Den nye oljen bidrar dessuten til å fjerne oppbygging av rester, noe som ytterligere øker ytelsen.

 

Kjøp kun originale oljer

 

Motoroljer.no har vært i smørebransjen i veldig lang tid. Alle produkter som tilbys via nettsiden vår kommer fra de beste produsenter, og mange av disse forbedrer stadig kvaliteten på produktene sine med de nyeste formlene. Partnerskapet vårt med produsenter som Castrol sikrer at du alltid kan finne originale oljer i høy kvalitet og til konkurransedyktige priser hos oss. Dra nytte av vårt komplette utvalg av smøremidler hos motoroljer.no.