Kjøp CASTROL 5W-30 Motorolje

2 Resultater

Kvaliteter hos Castrol 5W-30

 

Castrol 5W-30 kalles også Castrol EDGE, og er en av de mest vellykkede smøremidlene i Europa fra denne produsenten. Viskositeten til 5W-30 gir enestående motorbeskyttelse for motorer som må jobbe ekstra hardt. Uansett om du har behov for å kjøre gjennom røft terreng, tung trafikk osv., sørger EDGE for at motoren ikke overopphetes og får smøringen den trenger. I tillegg maksimeres ytelsen. Den andre populære 5W-30-formelen fra merket kalles High Mileage, og er tiltenkt biler som har kjørt lenger enn 75 000 kilometer.

 

Hvilke biler kan dra nytte av 5W-30 olje?

 

5W-30 olje flyter jevnt gjennom hele vinteren og tilbyr raskere oppstart av motoren. Produsenter av slike smøremidler benytter en rekke spesielle tilsetningsstoffer som forbedrer oljens kvalitet. Castrol benytter for eksempel ulike tilsetningsstoffer basert på hvilket kjøretøy det skal benyttes i. High Mileage-merket inkluderer for eksempel en rekke motorrensende og -beskyttende tilsetningsstoffer som forlenger motorens levetid. EDGE-merket inkluderer tilsetningsstoffer som forlenger behovet for oljeskift samtidig som motoren beskyttes under ekstreme kjøreforhold.

 

Kvalitet og pålitelighet

 

Hos motoroljer.no vet vi at bilen kun kan yte maksimalt hvis smøremidlene som benyttes er i høy kvalitet. På grunn av dette samarbeider vi med en rekke anerkjente produsenter for å tilby kvalitetsoljer. Vi anbefaler alle typer Castrol 5W-30. Du kan være trygg på at du alltid får gode priser når du handler fra motoroljer.no.