Kjøp CASTROL 5W-20 Motorolje

1 Resultater

Hvor bra er Castrol 5W-20 for bilen din?

 

Castrol har gjennomgått en betydelig transformasjon det siste året. Selskapet har lansert en ny formel for 5W-20-serien sin som byr på forbedret motorytelse og økt drivstoffeffektivitet. Formelen er kjent TITANIUM FST, og sørger for et tykkere og sterkere beskyttende lag på motorveggene og stemplene. Den forsterkede beskyttelsen bidrar til å beskytte metallet i bevegelige deler mot overdreven slitasje, spesielt ved vanskelige kjøreforhold. Det sørger dessuten for bedre kaldstart, noe som gjør at det passer perfekt for norske vinterforhold.

 

Titanium Fluid-teknologi

 

En av de største utfordringene for produsentene er å utvikle et smøremiddel som varer lenge, spesielt når det blir utsatt for vanskelige kjøreforhold. Ved utvikling og produksjon av smøremidler, må det foretas ulike kompromiss, slik at det fokuseres mer på enkelte egenskaper enn på andre. Castrol 5W-20 fokuserer mye på smøremiddelets styrke. Titanium Fluid-teknologien gjør at levetiden i stor grad økes, noe som gjør at det kan gå lenger tid mellom hvert oljeskift. Dette medfører naturlig nok at bileiere kan spare penger, noe som alltid er praktisk.

 

Stol kun på originale smøremidler

 

Motoroljer.no vet hvor viktig det er å benytte oljer i høy kvalitet. Vi har brukt flere år på å sørge for at alle oljer vi anbefaler til kundene våre er autentiske. Dermed finner du alltid kun ekte varer her, som dessuten tilbys til svært gode priser.Kjøper Castrol 5W-20 fra motoroljer.no!