Kjøp CASTROL 15W-40 Motorolje

1 Resultater

Hvorfor velge Castrol 15W-40?

 

Castrol 15W-40 er Castrols nye formel som forbedrer motorytelsen og -effekten betydelig. Den nye formelen inkluderer en antislam-formel som gir en 25 % bedre beskyttelse i forhold til andre oljer. I tillegg bidrar oljen til å beskytte motoren mot høye temperaturer og den daglige slitasjen. Eksperter sier at smøremiddelet gir en termisk forbedring på minst 50 % sammenlignet med selv de strengeste API-standarder. I tillegg er Castrol en av de ledende produsentene innen olje- og gassbransjen med en markedsledende produksjonsprosess.

 

Hvilke typer kjøretøy drar nytte av denne oljen?

 

I følge eksperter vil sedaner, stasjonsvogner og varebiler dra mest nytte av Castrol 15W-40. Alle 4-, 6- og 8-sylindermotorer som er produsert etter 1995 har kanskje størst utbytte. Motoroljen gir også god beskyttelse for multiventiler, katalysatorer og turboladere. I tillegg økes intervallet mellom hvert oljeskift i sammenligning med andre merker. Derfor sparer du penger i det lange løp hvis du kjører en moderne bil og benytter motorolje fra Castrol.

 

Kjøp original olje fra oss

 

Motoroljer.no er et vel ansett navn innen bilbransjen. Vi tilbyr motorolje fra flere av de mest anerkjente produsentene i bransjen, og alle produkter kommer med en solid garanti. Castrol 15W-40 er en høyst anbefalt olje fra spesialister og mekanikere, spesielt hvis du har en eldre motor eller en bil som kjøres mye. Dra nytte av spesialtilbud når du kjøper fra motoroljer.no.