Kjøp CASTROL 10W-40 Motorolje

3 Resultater

Hvordan kan Castrol 10W-40 brukes?

 

Castrol 10W-40 anses som et av de beste valgene til store kjøretøy, og spesielt i biler med firehjulstrekk. Castrol har oppgradert formelen sin for å gjøre den mer effektiv i å rense motoren, i tillegg til at den gir bedre beskyttelse. Uavhengige undersøkelser har vist at den nye 10W-40-formelen bidrar til å forlenge motorens levetid og øke påliteligheten. Siden de fleste kommersielle kjøretøy og firehjulstrekkere kjøres under utfordrende forhold, kan smøremidlet beskytte også under disse kjøreforholdene.

 

Når bør en 4WD-olje byttes?

 

En 4WD eller en bil med firehjulstrekk, er tiltenkt å kjøre i vanskelig terreng, som ørken, røffe veier og til og med utenom veien. På grunn av at motoren må skyve alle fire hjulene samtidig, utsettes den for et enormt press. Oljen kan derfor måtte byttes oftere. Castrol 10W-40 kan bidra til å forbedre ytelsen og forlenge motorens levetid. Uansett kjøreforhold vil den nye formelen sikre at bilen ditt kan kjøre lenger og mer pålitelig.

 

Alle oljer på ett sted

 

Hos motoroljer.no tilbyr vi et stort utvalg av motoroljer fra merkeprodusenter. Vi streber etter å tilby kvalitet til alle kjøpere, og tilbyr garanti med alle produkter. Takket være spesialtilbud og sesongsalg kan kundene våre alltid spare penger når de handler hos motoroljer.no.