Kjøp CASTROL 0W-40 Motorolje

2 Resultater

Castrol 0W-40 og dets fordeler

 

Castrol 0W-40 er også kjent som Castrol EDGE, og er et helt syntetisk smøremiddel som inkluderer den nye Fluid Strength-teknologien. Denne nye teknologien sikrer bedre ytelse, både i høyytelsesmotorer og i et par lette kjøretøyet. Smøremiddelet kan også brukes i turboladede og naturlig aspirerte motorer. En av de største fordelene med å bruke 0W-40-oljen fra denne produsenten er den optimale motorbeskyttelsen som sikrer at alle komponenter, fra ventilmekanismen til lagrene, smøres riktig. Riktig smøring øker dessuten i stor grad motorens effektivitet.

 

Utvidet varighet mellom oljeskift

 

Castrol 0W-40 har også en annen stor fordel som gjør at bileiere kan forlenge tiden frem til neste oljeskift uten å måtte bekymre seg for skade på motoren. Den unike Fluid Strength-teknologien benytter en blanding av tilsetningsstoffer som gjør at oljen er like bra selv etter en kjørelengde på 15 000 kilometer. Bileiere kan dessuten utvide tiden mellom oljeskift med rundt 5 tusen kilometer. Du bør imidlertid alltid sjekke bilens brukerhåndbok for å finne ut når et oljeskift er anbefalt. Du bør dessuten inspisere oljen for å sørge for at den fremdeles har smøreegenskapene den skal ha.

 

Kjøp original motorolje i dag

 

Motoroljer.no tilbyr kun originale smøremidler i høy kvalitet. Vi vet hvor viktig det er å benytte smøremidler i høy kvalitet, og vi samarbeider derfor med ledende produsenter som Castrol 0w-40 for å tilby originale oljer til konkurransedyktige priser. Du sparer både tid og penger når du kjøper oljer fra motoroljer.no.