Kjøp CONTINENTAL Motorolje

3 Resultater

En liten titt på Continental oljer

 

Continental oljer og smøremidler har vært en del av oljeindustrien siden 2007. Dette selskapet er kjent for sine avanserte og toppmoderne oljeprodukter. Continental markedsfører sin merkevare av oljer under varemerket CONTEX. Alle oljer laget av dette firmaet oppfyllerf de høyeste standardene og tilbys også til konkurransedyktige priser. Smøremidlet utviklet i alegget er laget for å møte behovene til alle typeer motorer. Disse oljene vil sikre at motoren alltid utfører sitt beste. Continental oljene vil beskytte slitasje på motoren og dens deler og vil bidra til å forbedre motorens ytelse.

 

Kjennetegnene til Continental motoroljer

 

Continental olje til motoren er spesialdesignet for å tilby toppkvalitet og for å beskytte de delikate delene av motoren. Dreneringsintervalle av motoroljen fra Continental er sterkt redusert, takket være bruken av antioksidantegenskaper i smøremidlet. Motoroljer for kjøretøy e laget for å øke sumpens levetid, og derfor er det ikke behov for hyppige oljeskift. *Disse motoroljene forhindrer hurtig slitasje på motoren. *De har lavere viskositet, og ytelsen til oljen er derfor veldig jevn og effektiv. * Beskytter motordelene mot å bli korrodert lett. * Biloljen er laget av 100% jomfruolje, og dette sikrer oljekvalitet. * Denne oljen for biler gir topp ytelse under varme og kalde temperaturer.

 

Fodelene ved å bruke kvalitets Continental oljer

 

De beste motoroljene gir god smøring til motordelene. Dette vil sikre at det er mindre friksjon mellom de bevegelige delene. Glatt kjøring av oljen vil sikre at mindre drivstoff blir bortkastet for å genererer kraften. På denne måten forbedrer drivstoffeffektiviteten. Kvalitetsoljene vil danne en glattfilm over de mekaniske delene av motoren for å øke motorens levetid. Continental oljer gir toppmotrer i både varme og kalde temperaturer. Disse oljene vil bidra til å holde motoren kald til enhver tid. Oljer som blir solgt på motoroljer.no er ekte og de kommer til en attraktiv pris som du ikke vil finne i noen annen tradisjonelle oljebutikker.