Kjøp CASTROL MAGNATEC Motorolje

3 Resultater

Hva er nytt med Castrol MAGNATEC?

 

Castrol MAGNATEC serien av motorolje har fantes i mer enn 20 år. Men Castrol gjennomgående gjort endringer på formelen med stadige endringer når det kommer til motordesign i tankene. Dagens motorer er laget for å være drivstoffeffektive, derfor legger de stor vekt på en annerledes slitasje på motoren. I tillegg er moderne motorer laget av lettere materialer hvor mange av dem er kombinert med ulike metaller. Magnetic serien av motorolje ble nylig endret for å gjøre den bedre på håndtering av biler i daglig bruk som stadig står fast i trafikken, kjøres under utfordrende forhold som bakker og over huller i veien. Motoren er spesielt god på spare motoren når den stadig startes og stoppes slik mange av de nyeste bilene automatisk stopper ved et trafikklys eller under saktegående trafikk.

 

Hvem bør bruke Magnetic serien av motorolje?

 

Siden den er laget for biler som kjøres i ting trafikk er den et åpenbart valg for kjøretøyeiere som kjører til og fra jobb. Men Castrol MAGNATEC gjør mer enn å beskytte motoren din. Motoroljen er laget for å forbedre den totale drivstoffeffektiviteten og forbedre fjerningen av slam. Formelen har gjennom årene blitt utviklet for å sikre at motorens slitasje holdes på et minimum. I tillegg, ulikt hva de fleste mennesker tror, kan den brukes i biler som spenner fra kombier til sedaner og vaner. Den eneste forskjellen er kanskje at du må kjøpe den riktige viskositeten. Viskositeten nevnes gjerne i bilens brukerhåndbok og den finnes også på vår nettside, noe som gjør det enkelt å finne den riktige.

 

Ekte merkevarebeskyttet olje til en konkurransedyktig pris

 

Motoroljer.no har veldig lenge solgt motorolje av kvalitet. Vi spesialiserer oss på å samarbeide med ledende merker som Castrol for å sikre at våre kjøpere alltid kan være sikre på å få ekte produkter. I tillegg anbefaler eller selger vi aldri merker vi ikke har noen erfaring med å bruke selv. Som profesjonelle innen denne industrien vet vi hvilke motoroljer som er gode. I tillegg tilbyr vi konkurransedyktige priser pp hele vårt utvalg av motoroljer, inklusive Castrol MAGNATEC. Bulkkjøpere og faste kunder kan også få en rabatt avhengig av deres kjøp.