Kjøp CASTROL MAGNATEC 10W-40 Motorolje

1 Resultater

Den høyteknologiske motoroljen Castrol Magnatec

 

Castrol er en av de ledende produsentene innen oljeindustrien. Selskapet har flere tiårs erfaring innen utvikling av spesialoljer til de nyeste høyytelsesmotorene. Dagens motorer er designet for drivstoffeffektivitet og for å oppfylle kravene om større biler med mer plass. Over tid kan belastningen på motoren forårsake at den slites. Drivstoff av lav kvalitet forårsaker dessuten dannelse av slam. Magnatec-serien bidrar til å holde motoren ren ved å drenere slammet, og forhindrer dessuten overdreven slitasje i motoren

 

Hvorfor velge Magnatec-olje?

 

Castrol benytter noe som kalles intelligente molekyler. Disse er ultraraffinerte og kan bidra til å øke motorens ytelse. I henhold til eksperter, forårsakes 75 % av slitasjen idet motoren varmes opp. Oppvarming med oljen smører effektivt alle motordeler og reduserer slitasje. Riktig start med en olje som Magnatec bidrar dermed til å løse dette problemet. Molekylene legger seg på motorens bevegelige deler, noe som gir et ekstra beskyttelseslag, og som dermed reduserer slitasje og forlenger motorens levetid. Motorens ytelse økes dessuten i stor grad med god smøring, ettersom dette gjør det mulig for motordelene å bevege seg uten friksjon.

 

Kjøp kun original Magnatec-olje

 

Det bør alltid være en prioritet å kjøpe original olje. Kjøp alltid fra en vel ansett forhandler som garanterer at motoroljen du kjøper er original. Hos motoroljer.no selger vi kun original Magnatec-olje. Vi tilbyr dessuten svært konkurransedyktige priser. Kjøp motorolje i dag og spar penger.