Kjøp CASTROL GTX Motorolje

2 Resultater
GTX 5W-40 A3/B4
Varenr.:OIL-2024-6737
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hva er nytt med den seneste Castrol GTX?

 

Castrol har gjennom tidene studert motorer i kjøretøy i daglig drift som utsettes for sterk trafikk, tøffe værforhold, dårlig drivstoffkvalitet og forfalte oljeskift. Selskapet observerte at oljen som et resultat ble som en tjæreaktig substans ofte omtalt som slam. Dersom dette slammet ikke fjernes vil det uten tvil gjøre omfattende motorskade. Men Castrol GTX motorolje er laget for å hindre oppbyggingen av dette slammet ved å redusere mengden oljeavsetninger som i sin tur sikrer at motoren er beskyttet. Det eneste kjøretøyeiere må gjøre er å kjøpe den riktige viskositeten for sitt kjøretøy, som vanligvis nevnes i bilens brukerhåndbok eller på oljehetten. Våre eksperter kan også hjelpe til med å finne riktig olje ut fra kjøretøyets årsmodell og modell.

 

Hva har Castrol tilsatt oljen?

 

Det er ingen tvil om at Castrol har utviklet GTX serien av motorolje gjennom mange år. GTX motorolje som er tilgjengelig i dag er veldig forskjellig fra hva det var for noen år siden. I dag brukes det de kaller ‘Double Action Formula’, som forlenger motorens levetid ved å rense bort alt slam. Dette er noe Castrol hevder å ha testet på motorer som er kjent for å ha mye avleiringer. I tillegg birdrar den avanserte formelen til å forhindre termisk nebryting. Bruken av premium oljebase sammen med anti-slitasje tilsetningsstoffer forlenger motorens levetid vesentlig. Så det er definitivt et godt valg for alle som har et kjøretøy som er over 5 år gammelt eller for folk som i det senere har kjøpt en bruktbil hvor motorens tilstand er relativt ukjent.

 

Kjøp ekte og merkevarebeskyttet motorolje i dag

 

Motoroljer.no selger en rekke merkevarebesyttet motorolje som omfatter GTX serien av motorolje i Storbritannia. Castrol GTX finnes tilgjengelig som 10W-30, 20W-50, og 10W-40. Vi selger også andre Castrol motoroljer så vel som Ultraclean motorolje i alle utgaver. Vi streber etter å sikre at våre priser er konkurransedyktige. I tillegg er vi partnere med Castrol slik at våre kjøpere kan være sikre på at de kjøper et ekte produkt til en god pris. Loyale kunder holdes informert om sesongrabatter i tillegg til rabatter ved bulkkjøp.