Kjøp CASTROL EDGE Professional Motorolje

1 Resultater

Hva er forskjellen med Castrol EDGE-Professional?

 

The Castrol EDGE-Professional har gjennom årene vært et av flaggskipene innen motorolje for Castrol. Merket har stadig forbedret kvaliteten ved å bruke tilsetningsstoffer i formelen for å passe moderne motorer. Likevel det som hovedsaklig skiller serien Professional serien av motorolje fra selskapets andre merker er det faktum at den særlig er ment for vaner og store biler. I tillegg kan den brukes på kjøretøy som allerede har 20,000 miles bak seg. Edge-Professional er ansett å være en av de sterkeste motoroljene som ikke bare holder motoren ren men også opprettholder ytelsen. Den anbefales også av mange profesjonelle over hele verden.

 

Hvordan kjøpe Castrol motorolje?

 

Mange mennesker regner med at det å kjøpe en Castrol motorolje går ut på det samme som å kjøpe all annen olje, noe som delvis stemmer. Castrol selger en mengde typer motoroljer som spenner seg fra de til lastebiler, motorsykler og biler. Dermed finnes det ulike motoroljer for hver kategori. Ta for eksempel at Castrol selger bortimot et halvt dusin typer for biler, som inkluderer Edge-Professional serien av motorolje. Hver type motorolje er ment for en speifik type motor. Så dersom du har en eldre bil vil Castrol EDGE-Professional passe perfekt. Den vil også passe perfekt til biler som kjøres hardt og der oljen ikke er byttet i tide. Med det sagt anbefaler både bilprodusenter og Castrol at eiere av kjøretøy bytter olje i tide for å sikre motoren en lang levetid. Det andre du må gjøre er å kjøpe motorolje med den riktige viskositeten. Sjekk viskositeten i bilens brukerhåndbok før du handler.

 

Alle de ledende motoroljene under samme tak

 

Motoroljer.no er en av lederne innen smøremiddelindustrien. Vi har hundrevis om ikke tusenvis av kunder fra hele Storbritannia og Europa som fortsetter å kjøpe fra oss på grunn av vår fremragense service og konkurransedyktige priser. Våre ansatte fortsetter å sikre at våre priser er konkurransedyktige. I tillegg samarbeider vi med Castrol om å tilby olje som er fersk og ekte. Så du kan kjøpe Castrol EDGE-Professional olje i dag og være sikker på at du gjør en god handel! Vi tilbyr også våre kunder sesograbatter og mange andre fordeler. Du får også en rabatt når du kjøper motorolje i bulkantall på motoroljer.no.