Kjøp CASTROL CLASSIC Motorolje

1 Resultater

Hvorfor er Castrol CLASSIC viktig for vintage biler?

 

Hva er forskjellen mellom de nyeste motorene og de som ble brukt før siste del av 80-tallet? Vel, selv om de tilsynelatende ser like ut er det et faktum at de er veldig forskjellige. Vintage eller klassiske motorer var ikke laget for drivstofføkonomi, de var laget for å levere mye kraft. Eldre biler hadde tyngre karosserier, faktisk ble bilene større og tyngre gjennom 50-, 60- og 70-tallet. Så for å holde tritt med at motorene ble større, var det nødvendig med smøremidler som kunne håndtere slike trykk. Så bra som de siste motoroljene er blitt passer de dessverre ikke perfekt for klassiske biler, men det er der Castrol CLASSIC serien av motorolje kommer inn i bildet for alle som eier en klassiker.

 

Kan Classic brukes i alle Vintage biler?

 

Selv om bilprodusentene selv i tidligere tider anbefalte spesifike viskositeter av syntetisk olje var ikke det like viktig som det er i dag. Castrol CLASSIC kan brukes i alle vintage biler kanskje med forskjell i varierende mengde. Noen klassiske biler krever opp mot sju liter olje så du må kjøpe i samsvar med dette. I tillegg har Castrol en liten vri på sin Classic olje ved å tilsette en serie tilsetningsstoffer som beskytter, renser og øker motorens levetid. Disse tilsetningene var ikke tilgjengelige før i tiden, men ved å bruke disse i oljen forbedres ytelsen fra din vintage bil. Som sagt tidligere bør du alltid konsultere en mekaniker før du tar i bruk noen ny olje på ditt vintage kjøretøy. Det sier seg selv at ikke alle vintage biler har ekte vintage motorer.

 

Vintage motorolje på dørstokken din

 

Motoroljer.no har i tiår solgt motorolje av topp kvalitet. Vi har fortsatt vårt samarbeid med ledende merker som Castrol for å kunne tilby våre kjøpere de nyeste oljene. Castrol CLASSIC forblir likevel en av våre bestselgere, og vi er faktisk en av få nettbutikker som selger den til en nedsatt pris. Så hvis du er eier av en klassiker er det nå tid for å kjøpe. I tillegg, dersom du bestemmer deg for å kjøpe i bulk, vil du tilbys en rabatt. Faste kunder vil få informasjon om sesongrabatter.