Kjøp CASTROL 75W Girolje

2 Resultater
Syntrans B 75W
Varenr.:OIL-114-1189
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hvorfor anbefales Castrol 75W av produsenter?

 

Oljen kalles også Castrol Syntrans, og er en syntetisk girolje som anbefales av de fleste bilprodusenter. Den anbefales brukt i manuelle eller tørre girkasser der det er viktig å bruke API GL 4. Oljen er også godkjent for bruk i Ford. Castrol 75W anbefales for de fleste kjøretøy i Norge, men før du bruker den er det viktig at du sjekker brukermanualen for å sørge for at det er riktig type til din bil.

 

Funksjoner i Castrol-olje

 

En av de største fordelene med den syntetiske formelen i Castrol 75W er at den tilbyr best mulig drivstoffeffektivitet, samtidig som slitasjen reduseres. I tillegg reduseres trykket på bilens girkasse under tøffe kjøreforhold. Oljen sikrer også en mye bedre flyt under ekstrem kule, samtidig som kjøreegenskapene forbedres. Det faktum at oljen er i stand til å vedlikeholde en stabil høy temperaturflyt og renhet betyr at du kan forlenge tiden mellom hver gang du bytter girolje. Vær imidlertid oppmerksom på at de fleste bilprodusenter fraråder dette ettersom det risikerer stabiliteten til girkassen.

 

Kjøp oljen du trenger i dag

 

Motoroljer.no tilbyr Castrol 75W i tillegg til en rekke andre gir- og motoroljer fra velkjente produsenter. Alle oljer vi tilbyr er 100 % originale og kommer med en solid garanti. Du kan være tygg på at du får gode priser og rask levering når du bestiller oljer fra motoroljer.no.