Kjøp CASTROL 0W-30 Motorolje

3 Resultater

Hva har Castrol 0W-30 å tilby?

 

Castrol 0W-30 inkluderer produsentens TITANIUM FST, som gjør det til det sterkeste smøremiddelet noensinne i EDGE-serien. Det nye og forbedrede EDGE-produktet gir alle motorer fordelen av en sterk og avansert syntetisk olje, inkludert bedre drivstoffeffektivitet og generelt bedre ytelse. TITANIUM FST-formelen dobler styrken i oljens spesielle film som forhindrer at metallet i motorveggene bryter ned ved å redusere friksjon. Alt dette gjør at stemplene kan bevege seg mer fritt, noe som har en direkte effekt på drivstofføkonomien.

 

Andre fordeler med 0W-30

 

En av de største fordelene med å bruke Castrol 0W-30 er det faktum at det minimerer de skadelige kort- og langsiktige effektene av hurtigstart og stopp av motoren. Det bidrar dessuten til å rengjøre motorinnsatsene, noe som igjen maksimerer responstiden til motoren. Det bidrar til å beskytte motoren i en rekke ulike kjøreforhold og ved ulike temperaturer. Det sikrer dessuten enestående ytelse ved lave temperaturer. Oljen har blitt uavhengig testet og har vist seg å tilby økt effektivitet i alle anbefalte motorer.

 

Kjøp alltid original olje

 

Motoroljer.no er en ledende forhandler av kvalitetsolje. Vi samarbeider med alle ledende produsenter i verden for å tilby god kvalitet og et stort utvalg. Uansett om du er ute etter en olje fra produsenter som Castrol eller andre merker, finner du alt på ett sted hos oss. Vi har dessuten gjort det veldig enkelt å kjøpe alle smøremidlene du trenger. Våre kunder kan dessuten være trygge på at de får rask levering og konkurransedyktige priser hos motoroljer.no.