Kjøp Bremseveske

2 Resultater

Hva er bremsevæske?

 

Bilens bremser er en kritisk del av sikkerheten, og det er bremsevæsken som drifter bremsene. Riktig bremsevæske vil dermed sørge for at bremsene fungerer som de skal. Ettersom alle biler har ulike systemer vil de også kreve ulike bremsevæsker. Det finnes noen standardgraderinger av bremsevæske, som inkluderer DOT 3, DOT 4 og DOT 5.1. Bremsevæskens oppgave er å forsterke kraften som utøves av sjåførens fot for å stanse eller redusere bilens hastighet. DOT- og SAE-rangeringen referer til bremsevæskens evne til å tåle trykk.

 

Når bør bremsevæske tilsettes?

 

Normalt trenger du ikke å fylle på bremsevæske i kjøretøyet ditt. Dersom det oppstår en lekkasje vil imidlertid nivået av bremsevæske gå ned, noe som reduserer bremsenes effekt og effektivitet. Når dette skjer er det på tide å fylle på med bremsevæske med samme type som bilens produsent anbefaler. Når det er sagt er det dessuten en god idé å få bremsene nøye undersøkt av en sertifisert mekaniker for å sikre at det ikke finnes noen lekkasje. Normalt vil mekanikeren anbefale en komplett overhaling av bremsesystemet, og som en del av dette blir ny bremsevæske tilsatt.

 

Fantastisk kvalitet fra vel ansette merker

 

Vi selger for øyeblikket bremsevæske fra velkjente merker som for eksempel ATE, Castrol og Brembo. Dermed kan du alltid stole på kvaliteten av bremsevæsken vi selger. Når det er sagt bør du alltid sjekke kjøretøyets brukermanual for å finne ut hvilken bremsevæske som er anbefalt for bilen din. Dette sikrer optimal ytelse. Hvis du trenger hjelp til å finne riktig bremsevæske til din bil er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post.