Kjøp BMW 0W-40 Motorolje

1 Resultater

Hva er BMW 0W-40?

 

BMW er som de fleste vet en av de ledende produsentene av luksusbiler i Europa og Amerika. På grunn av at selskapet benytter opphavsrettbeskyttet og varemerkebaserte materialer i motordesignet sitt, fungerer ikke alltid en generisk motorolje best. Mange eksperter, inkludert de fra BMW, anbefaler faktisk at folk ikke bruke generisk motorolje. BMW 0W-40 er designet for bruk i BMW-biler der en 0W-40-olje anbefales.

 

Hvordan skiller 0W-40 seg fra vanlig olje?

 

BMW 0W-40 er designet og produsert av selskapet selv. Ingen andre enn BMW vet akkurat hvordan motoren og dets materialer responderer til ulike typer smøremidler, ettersom det er de som har laget den. BMW benytter en kombinasjon av flere tilsetningsstoffer for å forhindre overdreven slitasje. Oljen er utviklet på en slik måte at den beskytter andre deler i kjøretøyet, som for eksempel oljepumpen. Ved å kjøpe et originalt smøremiddel fra BMW kan du være trygg på at oljen ikke kommer til å forårsake noen skade.

 

Skaff motoroljen du trenger i dag

 

Motoroljer.no tilbyr for øyeblikket et omfattende utvalg av smøremidler i høy kvalitet fra velkjente produsenter. Uansett om du eier en BMW eller en Toyota finner du oljen du trenger på nettsiden vår. Takket være våre konkurransedyktige priser kan du alltid spare penger når du kjøper BMW 0W-40 fra motoroljer.no.