Kjøp Additives

5 Resultater
Diesel-Zusatz
Varenr.:OIL-880-2680
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hva er spylervæske?

 

Spylervæske er en spesiell type væske som er tiltenkt bilens vindusvaskesystem. Nesten alle moderne kjøretøy har et slikt system som består av en rekke dyser, pumper og viskere. Hver gang sjåføren aktiverer systemet vil pumpen distribuere spylervæske fra beholderen til dysene og deretter spyle væsken på frontruten. Vindusviskerne vil deretter fjerne væsken sammen med skitt og rusk. I motsetning til hva de fleste tror kan du imidlertid ikke bruke en hvilken som helst væske i dette systemet. Du må benytte en spesiell kombinasjon av additiver og væsker som sørger for at dysene ikke ruster, at pumpen ikke ødelegges og at frontruten ikke skrapes opp.

 

Når bør jeg tilsette spylervæske?

 

Ulikt andre væsker i kjøretøyet kan du tilsette spylervæske når nivåene reduseres til et visst punkt. De gode nyhetene er at høykvalitets spylervæske er relativt rimelig, og at den klarer å vaske frontruten på en glimrende måte slik at sikten blir bedre. Spylervæsken bidrar dessuten til å fjerne skitt fra frontruten uten å etterlate skraper som kan forårsake gjenskinn.

 

Hvorfor kjøpe fra oss?

 

Hos motoroljer.no selger vi de aller beste spylervæskene fra velkjente merker i bransjen, som for eksempel Liqui Moly. Dermed kan du alltid være trygg på at frontruten din alltid er beskyttet. Du kan sjekke kjøretøyets brukermanual for å finne ut hvilket merke som fungerer best for ditt kjøretøy. Hvis du trenger hjelp til å finne den riktige spylervæsken er du velkommen til å kontakte oss via e-post eller telefon.