Kjøp ATE Bremseveske

2 Resultater

En titt på historien om ATE bremsevæsker

 

Om det er kvalitet bremsevæske du er på utkikk etter, finnes det ingen bedre enn hva ATE kan tilby deg. Dette er et selskap som har til hensikt å gjøre det bedre enn andre produkter. ATE bremsespesialisten i veerden og har vært en hovedrollespiller på bilmarkedet. Selskapet startet for over 100 år siden, og ble startet av Alfred Teves i 1906. Det våget seg i hydrauliske bremsesystemer i 1926 og deretter produserte tandem master sylinder for alle biler. ATE har vokst i styrke og produserer også nå bremsevæske for alle typer motorer. Trykkadferd, viskositet og kokepunkt for bremsevæskene er laget for å passe til ulike typer biler og dens anvendelser.

 

Hvorfor er det så viktig å velge ATE bremsevæske?

 

All klassikken til racerbilene som følger med ABS og ESP, la finne riktig breseolje for å ta vare på bremsene sine. Ved å bruke denne bilbremsoljen kan du være sikker på at bremsesystemet vil fungere på sitt beste. Disse bremsevæskene er laget av høyverdige tilsetningsstoffer, og de vil derfor beskytte bremsene mot rust og korrosjon. Bremsene vil h bedre slitasje og det vil også være svært slitesterkt og motstandsdyktig. ATE bremsevæskene sørger for at bremsene gir langsiktig sikkerhet. Bilbremsevæsken kommer til å overstige våte og tørre kokepunktnivåer som enda bedre de eksisterende tekniske kravene.

 

Funksjonene og fordelene med ATE bremsoljer

 

Disse bremseoljene er laget ved hjelp av høy kvalitets tilsetningsstoffer og baser for å gi den nødvendige beskyttelsensen for bremsene. Du vil finne bremsene for å være fri for slitasje og korrosjon. Bremsoljen er av høy kvalitet og vil danne et beskyttende lag over bremsene og dens deler slik at støv, smuss og annet ikke påvirker ytelsen. De populære typene bremsoljer fra ATE er SL DOT$ og Sl.6DOT4. Du kan enkelt kjøpe disse oljene og få dem levert til ditt hjem når du handler på motoroljer.no. Når du kjøpter ATE bremsolje vil du finne at de tilbyr lav viskositetstekstur, og derfor er detter sikkerhetsaspektet når bremsen økes kraftig.